Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim

AK Parti MKYK toplantısı önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapıldı. 

Toplantıda 31 Mart sonuçları ve sonrasına ilişkin parti içinde alınacak tedbirler geniş bir şekilde masaya yatırıldı. Yerel Yönetimler, Seçim İşleri Başkanlığı ve AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güleri’in de Meclis işleyişi hakkında ayrı ayrı sunum yaptığı kurulda MKYK üyelerinin sonuçlara ilişkin ilk tespitleri dikkat çekti. 

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, kurulda yapılan tespitlerde ortak nokta olarak genel ekonomik durum öne çıktı. Enflasyon ve hayat pahalılığının seçmenin tercihinde etkili olduğu ifade edildi. Bunun yanı sıra alınan sonuçlarda “yanlış aday” gösterilmesinin de etki yaptığı belirtildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tespitleri not aldığı belirtilirken, AK Parti kaynakları, yeni reformların yapılmasının beklendiğini kaydetti. Erdoğan MKYK’da kongrede değişim mesajı verirken, kongre öncesinde de MYK’da değişimler yaşanmasının sürpriz olmayacağı kaydedildi. 

“ARTIK FENERBAHÇELİ DEĞİLİM”

MKYK’da seçimin yanı sıra spordaki son gelişmeler de gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım’ı tutuyorum” esprisini yaptığı öğrenildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK

imranliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu