Ekonomi

Paul Mueller Şirketi 10 milyon dolarlık hisse geri alım teklifini duyurdu

SPRINGFIELD, Mo. – Paslanmaz çelik ürünleri üreticisi The Paul Mueller Company (OTC: MUEL), hisse başına 80 dolardan 10 milyon dolara kadar adi hisse senedini geri satın almak için bir ihale teklifi başlattı. Bugün başlayan geri alım programı, şirketin kendi takdirine bağlı olarak geri alımı potansiyel olarak 5 milyon dolar daha artırmasına olanak tanıyor.

Paul Mueller Company Yönetim Kurulu bu teklifi, hissedarlarına nakit fazlasını iade etmenin ve hissedar likiditesini arttırmanın bir yolu olarak görmektedir. İhale teklifi, şirketin son tarihi uzatma hakkına tabi olarak, 7 Mayıs 2024, saat 5:00 CDT’ye kadar açık kalacaktır.

Uygun hissedarlar, şirketin kabul yükümlülükleri ve hissedarların sınırlı cayma hakları da dahil olmak üzere hüküm ve koşulları detaylandıran Satın Alma Teklifi materyallerini alacaklardır.

Bu belgeler şirketin internet sitesinde mevcut olup, 18 Mart 2024 haftasından itibaren fiziki hisse senedi sahibi hissedarlara posta yoluyla dağıtılacaktır. Sokak adına hisse senedi sahibi olan hissedarlarla, ihale teklifine nasıl katılacakları konusunda bilgi vermek üzere aracıları tarafından iletişime geçilecektir.

Computershare, Inc. iştiraki Computershare Trust Company, N.A. ile birlikte ihale teklifi için Depoziter olarak atanmıştır. Georgeson LLC Bilgi Temsilcisi olarak görev yapmaktadır ve sorularınız için 800-357-8330 numaralı telefondan iletişime geçilebilir.

Şirket, bu basın bülteninin menkul kıymet alım ya da satımı için bir talep ya da teklif olmadığını ve ihale teklifinin Satın Alma Teklifinde belirtilen şartlara uygun olarak yürütüldüğünü açıkça belirtmiştir.

Paul Mueller Şirketi basın bülteninde ayrıca, gelecekteki gerçek sonuçların çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebileceği konusunda uyarıda bulunan ileriye dönük ifadelere de yer vermiştir. Bu ifadeler gelecekteki performansın garantisi değildir ve risk ve belirsizliklere tabidir. Şirket, bu faktörlerin daha ayrıntılı bir tartışması için okuyucuları Faaliyet Raporuna yönlendirmiştir.

Bu haber Paul Mueller Company’nin basın açıklamasına dayanılarak hazırlanmıştır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu