Yaşam

Ekranlara hızlı bir dönüş yapan Müge Anlı, deprem yardımlarının yanı sıra 5 günde 3 dosyayı gün yüzüne çıkardı!

6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından tüm kanallar yayın akışına medrese verdi. ATV ekranlarında yayınlanan Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, ilk gün yardım kampanyasını duyurmak için kısa bir yayın yaptı ve ardından yerini Shake Özel Bülteni’ne bıraktı. 20 Şubat deprem bölgesinde kaybolanları bulmak amacıyla yayın hayatına devam eden Müge Anlı, 5 günde 3 belgeyi başarıyla aydınlattı!

Müge Anlı da Kahramanmaraş’ta 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketi nedeniyle yayını yarıda kesti.

Bu süreçte bir süre önce hayata geçirdiği Müge Anlı ve Arkadaşları Seyyar Aşevi projesinde 31 adet aşevi karavanı göndererek Kızılay ile düzenlediği yardım kampanyasında topladığı 55 milyon TL’lik yardımı, şok bölgelerine.

Deprem bölgesinde sesi duyulamayan çok sayıda insan olduğu için 20 Şubat itibariyle tekrar yayına başlayacağını ve kayıp vatandaşlarımızı arayacağını belirten Anlı, ekranlara hızlı bir dönüş yaptı.

Müge Anlı, deprem bölgesinde kendisinden hala haber alınamayan vatandaşlarımızı aramaya devam ediyor.

Depremzedelerin yardımına koşan Müge Anlı, af dileyenlerin evraklarını işlemeye devam etti.

Müge Anlı, yayına başladığı ilk 5 günde işlediği 3 belgeye açıklık getirdi!

Kuzeni tarafından dövülerek öldürüldüğü bilinen 46 yaşındaki Ümit Sedat Özcan’ın cansız bedeni ölümünün 5. ayında bulundu. Belgede 4 kişi şüpheli bulundu. O zanlılar yakalandı!

Kuzeni Kubilay Güney tarafından dövülerek öldürüldüğü bilinen 46 yaşındaki iki çocuk babası Ümit Sedat Özcan’ın, ölümünden 5 ay sonra öldürüldüğü ortaya çıktı. Ümit Sedat Özcan cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan maktulün kuzenleri; Kubilay Güney, Gülşah Güney, Kürşat Güney ve kuzeni Kubilay Güney’in eşi Melike Güney, “Kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

Antalya Serik’te 31 Ocak’ta otomobiliyle kaybolan 7 çocuk babası, kaybolduğu gece 64 yaşındaki arkadaşı Şükrü Güven’le birlikte olduğundan şüphelenildi. Şükrü Güven’in öldürüldüğü ortaya çıktı.

31 Ocak’ta Antalya Serik’te aracıyla kaybolan 64 yaşındaki 7 çocuk babası Şükrü Güven’in birlikte alkol aldığı ve kendisinden 30 yaş küçük meslektaşı Bekir Demiray tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. ondan daha, kafasına bir sopayla. Sorgusunda cinayeti itiraf eden zanlı, “Kasten Cinayet” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyin tümörü nedeniyle görme yetisini kaybeden 18 yaşındaki Merve, ailesinin bulduğu sözler üzerine öğretmenden yardım istedi. Adem Önal isimli şifacının kedi derisinden ilaç yaptığı detayı kafamızı karıştırırken, yüzlerce mağdur Müge Anlı’nın telefonlarını kilitlemişti. Ayrıca bu üfleyicinin de taciz ve şantaj yaptığı ortaya çıktı.

2 yıl önce beyin tümörü ile mücadele eden ve görme yetisini kaybeden 18 yaşındaki Merve Yıldırım’ı 2 yıl önce gözlerini açacağı vaadiyle dolandıran şifacı Adem Önal, Ankara’da düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. . Dolandırıcılıktan birçok kabahati bulunan Adem Önal, Dolandırıcılık ve Dini İnanç ve Duygularını İstismar Ederek Suistimal Etmekten Tutuklandı.

Sana sahip olduğum için çok mutluyum! ❤️

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu