Haber

Kurtlar Vadisi’nin çekildiği tarihi kahvehanede yangın çıktı

Korkutan yangın Maltepe’de meydana geldi. Bir döneme damgasını vuran dizilerden Kurtlar Vadisi’nin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tarihi kahve, alevlere teslim oldu. Yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırılırken, kahvehanede büyük maddi hasar meydana geldi.

ALEVLERİN ORTASINDA KAPILMAKTAN SON DAKİKA’DA KURTULDLAR

Maltepe’nin Yalı Mahallesi’ndeki tarihi kahveden sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle duman yükseldi. Kafenin çatısında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek etkisini artırdı. Çevredeki vatandaşlar polise ve itfaiyeye haber verdi. Yangın sırasında kafeteryanın üst katında bulunan iki kişi can korkusuyla dışarı fırladı.

TARİHİ BİNA KULLANILAMAZ HALE GELMİŞTİ.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye de yangını söndürmek için yoğun çaba harcadı. Alevler kahvehanenin yanındaki restorana da sıçrayarak maddi hasara yol açtı. Alevlere teslim olan binanın çatısı çöktü. Dumandan etkilenen 2 kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

KURTLAR VADİSİNİN ÜNLÜ SAHNESİNE KONUT SUNDU

Yangın söndürülmesine rağmen tarihi bina kullanılamaz hale geldi. Kahvehanenin Kurtlar Vadisi dizisindeki Cerrahpaşa kahve baskınındaki kahvehane olduğu öğrenildi. O meşhur sahne yıllardır en çok konuşulanlar arasında yer alıyor.

Yangınla ilgili konuşan Mustafa Gökçen, “Yangın sabah saat dokuz sıralarında çıktı ama neden çıktığını bilmiyorum. Burası tarihi bir kahvehane, eski Rumlardan kalma bir kahvehane. Yangının çıktığı söyleniyor. çatıdan başladı.”

Abdurrahman Bozkurt, “Sanırım kahvede uyuyanlar vardı. İçeride bir şey mi yaptılar bilmiyorum. Asmalı kafede yangın çıktı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu