Haber

Jaroslav Silhavy: “Yarın güçlü ve zor bir maç bizi bekliyor”

Çekya Teknik Yöneticisi Jaroslav Silhavy, yarın Türkiye ile oynayacakları maçla ilgili, “Yarın güçlü ve zor bir maç bizi bekliyor” dedi.

Çekya Teknik Yöneticisi Jaroslav Silhavy, yarın oynanacak olan Türkiye maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin güçlü bir grup olduğunu söyleyen Coufal, kazanmak için oynayacaklarını da vurguladı. Türkiye ile güçlü atmosferde hoş bir maç oynayacaklarını vurgulayan Silhavy, yeni oyunculardan kurulan Çekya ekibini da bu maçla test edeceklerini belirtti.

“Yarın güçlü ve zor bir maç bizi bekliyor”

Çekya Teknik Yöneticisi Jaroslav Silhavy, yarın Türkiye üzere güçlü bir ekiple şiddetli bir maç oynayacaklarını söyleyerek, “Yarın hazırlık kampındaki ikinci maçı oynayacağız. İlk maçta karşılaştığımız takıma göre birkaç gömlek daha üst bir takımla oynayacağız. İlk maça göre daha zor bir maç olacak. Türk taraflılarının ne kadar ateşli olduğunu ve Türk milli takımının ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Türkiye’nin bireysel anlamda önemli oyuncular var. Bu oyuncuların ne kadar yetenekli olduğunu biliyoruz. Yarın bizi güçlü bir maç bekliyor” diye konuştu.

“Alan vermeden savunmada sıkı durmayı düşünüyoruz”

Türkiye’nin bilhassa atak manasında çok yetenekli ayaklara sahip olduğunu belirten ve bu neden savunmada güçlü durmaya çalışacaklarını söz eden Silhavy, “Hesaplarımızı grubun iskeletini koruyup bu iskelet üzerinde birkaç oyuncu değişikliği ile planlıyoruz. Emelimiz burada birçok oyuncunun neler yapabileceğini görmek. Bu maç ile ilgili hazırlık toplantısı yaptık. İzlediğimiz maç görüntülerinde gerekli tahlilleri yaptık. Bilhassa hamlede çok yeterli ayaklar olan bir grup. Türkiye’nin bitiricilik manasında değerli oyuncuları var. Alan bulduklarında bunu çok düzgün pahalandıran bir grup. Yarın biz alan vermeden savunmada sıkı durmayı düşünüyoruz” dedi.

“Bizimle burada olan oyuncular burayı hak ediyor”

Takımın yeni ve genç oyunculardan oluşması ile ilgili soruya da cevap veren Silahavy, “Buraya katılan ve bizimle oynayan oyuncular bunu hak eden oyunculardır. Elimizdeki bütün Çek oyuncular ortasından burayı hak eden oyuncular seçiyoruz. Bilhassa birinci kere oynayan oyuncular ellerinden gelenleri yapıyorlar. Bunun yanı sıra birinci maçında gol atan oyuncularımız da oldu. Yeni yüzleri görmek elbette bizim memnun ediyor” şeklinde konuştu.

“Yarınki maçta yeni kadromuzu biz de görmüş olacağız”

Türkiye ile zorlu bir maç oynayacaklarını ve bu maçla yeni milli takımlarını da test edeceklerini aktaran Çekya Teknik Direktörü Silhavy, “Her maçta güzel oyun sergilemek istiyoruz ve âlâ sonuçlar almak istiyoruz. Her maçta oyuncuların genel durumunu atağa savunmaya ne katkı verdikleri ve kullanılan farklı stillere ne formda ahenk sağladıklarını görmeye çalışıyoruz. Yarın ki maça gelecek olursak her vakit görmeye alıştığımız oyuncular olmayacak. Yeni arkadaşların genel oyun şekline ne üzere ahenk sağlayıp sağlamadıklarını görmeye çalışacağız” diye konuştu. – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu