Haber

Gaziantep’te Barış-Güven Uygulaması: 9 Kişi Yakalandı, 29 Araç Cezalı

Gaziantep’te 56 ekipten oluşan 126 polisin katılımıyla yürütülen barış-güven uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Uygulama sonucunda trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 29 sürücü ve plakası hakkında cezai işlem uygulandı, 1 araca trafikten men cezası verildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kentte huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, gürültü yaparak çevreyi rahatsız eden araç ve kişilerin yasaklanması, kabahatlerin önlenmesi ve kabahatlerin faillerinin yakalanması için uygulamalar hayata geçirdi. Barış-güven uygulamasına il genelinde ilgili birimlerden 56 grup ve 126 işçi katıldı.

9 zanlı yakalandı

Başvuruyla birlikte 892 kişi sorgulandı ve çeşitli kabahatlerle aranan 9 zanlı yakalandı. Zanlılar yetkililere teslim edilirken, yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

29 araç ve sürücüsüne ceza kesildi, 1 araç trafikten men edildi

Şüpheli araçlar için yapılan başvuruda 300 araç muayene edildi, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun çeşitli unsurlarını ihlal ettiği tespit edilen 29 sürücü ve plakası hakkında cezai işlem uygulandı ve 1 araç trafikten men edildi. – GAZİANTEP

haber-urla.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu