Sağlık

Fito krem ​​nedir, ne işe yarar? Fito kremin cilde faydaları nelerdir? Fito krem ​​nasıl kullanılır?

Sadece eczanelerde satılan ve görüntüsü ile dikkat çeken Fito krem ​​ne işe yarar? Fito kremi kimler kullanmalı? fito krem ​​ne kadar Fito krem ​​nasıl kullanılır? Tüm sorularınızın cevapları yazımızda açık bir formda.

FİTO KREM NEDİR, NELERE FAYDA EDER?

Son zamanların en çok konuşulan Fito kremi 40 gramlık tüplerde satılıyor. Sadece reçete ile satılan bu kremin etken maddesi buğday özü (triticum vulgare) ve etilenglikol monifenil eter ve genellikle lavanta özüdür. Cilt bakım uzmanları tarafından sıklıkla tavsiye edilen bu krem, cilt hücrelerinin kendini yenilemesine yardımcı olur. Özellikle ciltte meydana gelen herhangi bir hasarın güzelleştirilmesi için kullanılan kremlerden biri olan Fito Krem mutlaka uzman bir hekim tarafından kullanılmalıdır. Ciltteki yüzeysel sorunları kısa sürede etkisi sayesinde ortadan kaldıran fito krem, cilt dokusunun kısa sürede yenilenmesini sağlar.

FİTO KREMİN CİLDE FAYDALARI NELERDİR?

Günlük hayatınızda yaşadığınız olumsuz durumdan sonra adını sıklıkla duyabileceğimiz bu krem, hızlı etkisi sayesinde yara ya da yara izlerini giderecektir. Bu sayede vücudun herhangi bir bölgesinde ciltte oluşabilecek her türlü hasar ve yaraların giderilmesinde ilk tercih edilen kremdir.

  • Fito krem ​​dudak kurutmada ve dudak çatlaklarını güzelleştirmede oldukça etkili bir kremdir. Az miktarda dudağa uygulayarak dudak çatlamasını ve dudak kuruluğunu kolayca giderebilirsiniz. Dudaklara çok az sürülmemeli ve kesinlikle yutulmamalıdır.
  • Fito krem ​​cilt lekelerini ve sivilcelerin bıraktığı lekeleri gidermede oldukça etkilidir. Cildi yenileyen bu kremi düzenli olarak lekeli bölgeye ince bir tabaka halinde masaj yaparak uygulayabilirsiniz.
  • Epilasyon ve lazer sonrası hasarı en aza indirmek için fito krem ​​kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu