Yaşam

Çocuklar Yarı Aranın Keyfini CBeebies İle Çıkaracak

Hazırladığı çok özel bölümlerle yılbaşı ve yarıyıl tatillerinin keyfini ikiye katlayacak olan Cbeebies; Supertato, Ocak ayında Hey Duggee, Go Jetters, Ontonauts, Swashbuckle gibi yapımları ekrana getiriyor.

 

Supertato ile pazarı kurtarmaya hazır olun

Dünyanın en büyük patates kahramanı Supertato’nun yer aldığı komik animasyon dizisinde temiz ve berbatın savaşı pazar reyonlarında devam ediyor. Dondurucudaki buzlu sığınağından kaçan Berbat Bezelye pazarı ele geçirmeye çalışacak. Sue Hendra ve Paul Linnet’in çok satan kitaplarından uyarlanan bu yepyeni aksiyon dolu animasyon dizisinde Supertato ve meyve ve sebze arkadaşları, Bad Peas’in planlarını bozmaya çalışacak. Kontrolden çıkmış bir oyuncak dinozora binmek ve şarküteri tezgahındaki peyniri ziyaret etmek için bir baget roketi yapmak için güçlü görevler içeren süper kahraman, arkadaşlarını kurtarmaya çalışacak ve Mausoleum Bezelye’yi ait olduğu dondurucuya geri gönderecek. “Süpertato” yeni bölümleriyle 2 Ocak Pazartesi 10:15’te Digiturk kanal 161’de.

 

Hey Duggee ile fiziksel aktiviteler çok daha eğlenceli

“Kidscreen” ve “Kids BAFTA” ödülleri ve adaylıkları ile yakaladığı başarıya imza atan ve CBeebies ekranlarında öne çıkan Hey Duggee, dördüncü dönemi için geri dönüyor. Okul öncesi çocukları hareket etmeye, zıplamaya, koşmaya ve zıplamaya teşvik eden eğlenceli animasyon serisi, çocukları vücutlarını kullanarak aktif olarak problem çözmeye davet ediyor. Duggee tarafından sincap etkinliği rozeti ile ödüllendirilen çocuklar, programın sonunda rozetlerini ebeveynlerine gururla gösterirler. Hem yetişkinlerin hem de çocukların gönlünü fetheden Hey Duggee yeni bölümleriyle 9 Ocak Pazartesi günü 16.40’ta Digitürk’ün 161. kanalında seyirciyle buluşacak.

 

Yeni yıl coşkusu CBeebies’te yaşanacak

Minikler, Go Jetters, My World Kitchen, Octonauts ve Sarah & Duck’tan özel ürünlerle tatilin tadını çıkaracak. Yeni yılı sevilen yapımlardan özel bölümlerle kutlayacak olan CBeebies’in yapımı “Yeni Yıl Kutlamaları” 1 Ocak Pazar günü Digiturk kanal 161’de olacak.

 

Hazır olun çocuklar, Çin’e gidiyoruz!

CBeebies ve Go Jetters, Tavşan’ın yeni yılını heyecan verici bir macera ve Çin’deki inanılmaz yerleri ziyaret ederek kutlayacak. Çocuklara görsel bir şölen sunacak olan “Çin Yeni Yılı (Tavşan Yılı)” 22 Ocak Pazartesi günü 06.50-07.45 saatleri arasında Digiturk kanal 161’de olacak.

 

Sömestr tatilinde sevilen diziler evleri ısıtacak

CBeebies, yarıyıl tatilini Bluey, Go Jetters, JoJo & Gran Gran, Octonauts, Supertato ve Swashbuckle gibi popüler üreticilerle miniklerle kutluyor. Eğitici, öğretici ve eğlenceli şovların bayrama özel bölümü “Kış Tatili Kutlaması” 23 Ocak Pazartesi günü saat 10:30’da Digiturk’ün 161. kanalında miniklerle buluşacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu