Haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan Başşehir Kulisinde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisleri, siyaset dünyasındaki önemli gelişmeleri ekrana taşımaya devam ediyor. Başşehir Kulisi programının bu haftaki konuğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan olacak.

Siyasetteki tüm gelişmelerin nabzının tutulduğu Başşehir Kulisi programında, Mehmet Acet moderatörlüğünde siyasi gündemdeki olaylar ele alınıyor, Türkiye’nin iç ve dış sorunları tartışılıyor. Başkent Kulisleri’nin bu haftaki konuğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, “Emeklilerle ilgili hayata geçirilecek yeni çalışmalar var mı? 5 bin liralık destek bu yıl da gündeme gelecek mi?” Emekli maaşları nasıl belirleniyor, neden hep tartışılıyor? Asgari ücret artışı ve asgari ücret desteği, ara eleman ihtiyacı ve kayıt dışı çalışma” “Mücadelede atılacak adımlar neler olacak? Yeni düzenlemeler neler? işsizlik sigortası kanunu mu?”

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin ele alındığı Başşehir Kulisi her Pazar saat 11:45’te Kanal 7 ekranlarında…

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu