Yaşam

83 yaşındaki baba Al Pacino’ya velayet davası

Oscar ödüllü 83 yaşındaki aktör Al Pacino ile 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah’ın haziran ayında bir çocuğu vardı. Çiftin, bebeğin doğumundan 3 ay sonra ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı.

The Blast, yasal belgeleri inceledikten sonra Alfallah’ın bebeğin tam velayetini talep eden yasal belgeleri sunduğunu bildirdi. Alfallah, 83 yaşındaki oyuncuya da “makul ziyaret” verilmesini talep etti. Böylece oyuncunun okul, çocukla ilgili tıbbi tedavi gibi önemli kararlarda söz sahibi olacağı belirtildi.

DailyMail.com ayrıca iddialar hakkında yorum yapmak için Al Pacino’nun temsilcilerine de ulaştı. Aktarılanlara göre Alfallah, yasal belgelerine ‘gönüllü ebeveynlik beyanı’ başlıklı bir belge de ekledi. Hem kendisi hem de Al Pacino belgeyi oğullarının doğumundan altı gün sonra imzaladı. Üçüncü bir tanığın da imzaladığı belgede Pacino’nun çocuğun babası olduğu belirtiliyor.

AVUKAT PACINO’DAN ÖDEMEYİ TALEP ETTİ.

Alfallah mahkeme belgelerinde Pacino’nun avukatlık ücretlerini veya davayla ilgili diğer masrafları ödemesini talep etti. Mahkeme dosyasında belirli bir nafaka miktarı belirtilmedi.

Al Pacino ve Noor Alfallah, Nisan 2022’den beri birlikteler. Çiftin oğlu Roman Alfallah Pacino, 6 Haziran’da Los Angeles’taki Cedar’s Sinai Hastanesi’nde dünyaya geldi. Pacino’nun Alfallah’tan DNA testi istediği iddia edildi. (KÜLTÜR SANAT HİZMETİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu