Teknoloji

Soundcore Kulaklık ve Hoparlörlerden Gelen Eşsiz Müzikle Tatil Keyfinizi Artırın

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, kullanıcılarına keyifli bir yaz tatili vaat ediyor. Anker, Soundcore kategori markası altında geliştirdiği, mükemmel ses kalitesine sahip ses sistemleri ile geliştirdiği son teknoloji kulaklık ve hoparlörleri ile plajlardaki ruh halinizi en üst düzeye çıkarıyor.

Bütün bir yıl çalıştınız ve beklediğiniz o tatiller geldi. Yoğun iş günlerinin ardından artık yaz tatilinin ve denizin tadını doyasıya çıkarmak istiyorsunuz. Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, sıcak yaz günlerini daha da keyifli hale getiriyor. Soundcore kategori markası altında geliştirilen son teknoloji kulaklıkları ile size eşlik eder ve plajda keyfinizi yükseltir. Her bütçeye uygun seçenekler; Anker Soundcore Liberty 4 TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık, Life P3 Bluetooth Kulaklık ve R50i TWS Bluetooth Kulaklık ile gittiğiniz her yerde müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Anker Rave Neo 2 80W Kablosuz Bluetooth Hoparlör ve Anker Soundcore Motion B Bluetooth Hoparlör ile müziğin sesini daha da açabilir ve sahilde arkadaşlarınızla dansın ritmine kendinizi kaptırabilirsiniz.

R50i ile 30 saat kesintisiz müzik

Üstün ses kalitesi vadeden Anker Soundcore kategori marka kulaklık ve hoparlörler, kendinizi müziğin ritmine kaptırmanıza yardımcı olur. Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kulaklık ile 10mm sürücülerden gelen derin baslı, detaylı ve zengin sesleri duymak mümkün. Özelleştirmeye yönelik mevcut uygulamayla, önceden ayarlanmış EQ’lar ve kontrollerle sesinizi özelleştirebilirsiniz. Tam şarj ile 10 saate kadar, şarj kutusuyla birlikte toplam 30 saate kadar dinleme süresi sunan R50i TWS Bluetooth Kulaklık ile sadece 10 dakika şarj ile ekstra 2 saat dinleme süresi yeterli oluyor. . Suya karşı korumalı Soundcore R50i kulaklık ile kurumasını beklemeden denizden çıkmış gibi müzik dinleyebilirsiniz.

Liberty 4 sizi her zaman sesin merkezine koyar

Anker Soundcore Liberty 4 TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık yaz sıcağında   müzik dinleme keyfinizi taçlandırıyor. Kulaklıklardaki ikili dinamik sürücülerden gelen derin, vurucu bas, gerçek orta ve net sesleri dinlemenizi sağlar. Liberty 4 TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklıktaki 360° Sürükleyici Mekansal Ses algoritması, müzik dinlerken ve film izlerken baş hareketlerinizi takip ederek sizi her zaman sesin merkezinde tutar. Ayrıca kulak içi kalp atış hızı sensörü sayesinde gün içerisinde siz bir şeyler dinlerken kalp atış hızınızı takip edebiliyor. Anker Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık ise her zevke hitap eden ve gürültü engelleme özelliğine sahip 5 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Ultra kompakt kasası ile küçük çantalara veya ceplere zahmetsizce sığan Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık, yaz akşamlarında sahilde yürürken müziği kulağınızda tutmanıza yardımcı olur.

 

Su üzerinde güçlü hoparlörler ile müziği havuza taşıyın

Anker Rave Neo 2 80W Kablosuz Bluetooth Hoparlördeki BassUp™ Teknolojisi ile bas yoğunluğunu gerçek zamanlı olarak artırabilir ve dans hareketlerinin vahşileşmesini izleyebilirsiniz. 18 saat çalma süresi ile tek şarj ile uzun süre gidebilen IPX7 su geçirmez kılıf ile müziğinizi havuza götürebilirsiniz. Deniz tatilinin olmazsa olmazlarından Rave Neo 2 su üzerinde yüzer ve hoparlörü suya sokmaya çalışsanız bile su geçirmez kasası elektronik aksamı sudan korur. Soundcore Motion B Bluetooth Speaker ise 12W ağır ses gücü sağlıyor. Motion B’nin dahili bileşenleri, IPX7 su geçirmez bir muhafaza ile tamamen korunmaktadır. 30 dakika boyunca 1 metreye kadar suya tamamen daldırmaya dayanır; sahile ve havuza denk gelebilecek her şeye hazır. Yaz gecelerinde dans etmeye devam etmek istiyorsanız Motion B çalmaya devam ediyor; Tek bir şarjla 12 saatten fazla kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-silopi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu