Ekonomi

Ripple’ın XRP’si Dubai Uluslararası Finans Merkezi’nde kullanım için lisanslandı

Dubai Finansal Hizmetler Otoritesi (DFSA), Dalgalanma Labs, dijital varlığı XRP’yi Dubai Uluslararası Finans Merkezi’nde (DIFC) kullanılmak üzere lisansladı. Bu hamle, ABD’de Yargıç Analisa Torres’in XRP’yi menkul kıymet olmayan bir varlık olarak tanıyan ve lisanslı şirketlerin XRP’yi hizmetlerine entegre etmesine izin veren kararının ardından geldi. Bitcoin, EthereumVe LitecoinKatılmalarına izin verme kararı geldi.

2020 yılında MENA merkezini DIFC’de kuran Ripple, fintech faaliyetlerine aktif olarak katılmakta ve Ripple’ın gerçek zamanlı çapraz geçiş teknolojisinin benimsenmesinde öncü olan National Bank of Abu Dhabi (NBAD) gibi önde gelen bankalarla ortaklıklar kurmaktadır. sınır ödemeleri Bu onay, XRP’nin benimsenmesini teşvik edebilir, ekosistemini genişletebilir ve XRP Defterinde yeni bölgesel ödeme tekniklerini ve diğer sanal varlık uygulamalarını etkinleştirebilir.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Dubai’nin sanal varlık düzenlemesine ve yeniliği teşvik etmeye yönelik proaktif duruşunu övdü. Bir sosyal medya platformunda yaptığı açıklamada, Ripple’ın kripto dostu alanlara odaklandığını vurguladı ve yaklaşan RippleSwell etkinliğine değindi.

BAE, sanal varlık hizmetlerinde düzenleyici netlik sağlamak ve kripto, ödemeler ve fintech segmentlerinde büyümeyi teşvik etmek için kendisini bir merkez olarak kuruyor. XRP’nin piyasaya sürülmesinin, yeni bölgesel ödeme yöntemlerini ve XRP Defterindeki sanal varlıkların kullanımını teşvik etmesi bekleniyor.

Ripple’ın misyonu, küresel değişim ve yönetişimde devrim yaratmak için karbon nötr blockchain teknolojisinden ve yeşil dijital varlıklardan yararlanmaktır. Düzenleyici netlik sağlamayı, risk güvencesi sağlamayı ve ekonomik amaçları olmayan kapsayıcı ve ölçeklenebilir finansal sistemlere erişimi artırmayı amaçlamaktadır.

Ripple ayrıca Singapur MAS’tan Büyük Yerleşim Otoritesi lisansına sahip ve İngiltere ve İrlanda’dan başka lisanslar arıyor. 8-9 Kasım tarihlerinde Dubai’de düzenlenmesi planlanan Swell adlı amiral gemisi etkinliği, DIFC COO’su Alya Al Zarouni ve VARA CEO’su Hensen Orser gibi şube başkanlarını ağırlayacak.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haber-guclukonak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu