Haber

İtalya eski Başbakanı Berlusconi 45 gün sonra taburcu oldu

İtalya eski Başbakanı ve iktidar ortağı Forza Italia’nın 86 yaşındaki lideri Silvio Berlusconi, 45 gündür tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

İtalya’nın eski Başbakanı ve merkez sağ Forza Italia partisinin lideri Silvio Berlusconi, 5 Nisan’da kaldırıldığı Milano’daki San Raffaele Hastanesi’nden taburcu edildi. Siyah bir araçla hastaneden ayrılan Berlusconi, dışarıda kendisini bekleyen gazetecilere el salladı. Kısa bir süre sonra Arcore komünündeki villasına taşındı.

Meloni: “Sahada bekliyoruz”

G7 Liderler Zirvesi için Japonya’da bulunan İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, “Silvio Berlusconi Milano’daki San Raffaele hastanesinden taburcu oldu. Hadi Silvio. Beraber nice savaşlara girmek için sahada bekliyoruz. .”

Öte yandan 2020 yılında korona virüse yakalanan Berlusconi, son yıllarda birçok kez hastaneye kaldırıldı. Berlusconi son olarak 27 Mart’ta muayene için San Raffaele Hastanesi’ne götürüldü ve 30 Mart’ta taburcu edildi. Berlusconi daha sonra 5 Nisan’da akciğer enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı ve bir süre sonra lösemi tedavisi gördüğü açıklandı. Berlusconi, iki hafta kaldığı yoğun bakımdan 16 Nisan’da taburcu olmuştu.

Forza Italia, 1993 yılında dört kez başbakan olan Silvio Berlusconi tarafından kuruldu. – MİLANO

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu