Haber

İstanbul’da Seçim Hazırlıkları Tamamlandı

İSTANBUL’da yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için sandıklar kuruldu. Okullara kurulan sandıklar ve oy kullanma kabinleri ile hazırlıklar tamamlandı.

Türkiye’de yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Milletvekili Genel Seçimlerinin hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşların okul sınıflarında oy kullanması için kabinler ve sandıklar kuruldu. Vazifeliler yarınki seçimde oy kullanmak için sandık numaralarını kapılara astı. Hazırlıkları tamamlanan okullardan biri olan Ataşehir Halil Atamavcı İlköğretim Okulu’nda sandıklar ve oy kullanma kabinleri sergilendi.

Halil Atamavcı İlköğretim Okulu’nda seçim hazırlıklarını yürüten sandık başkanı Hatice Güldemir, “Seçim çalışmaları çok güzel gidiyor. Son aşamaya geldik. Burada kabinleri kurduk. Yarın seçimde. Seçmenimizin rahat oy kullanması için tüm çalışmaları yapıyoruz. Vatana millete hayırlı olsun” dedi. vatandaş olarak görevimizi yapıyoruz. Seçim öncesi tüm hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah seçim birlik ve beraberlik içinde olur. Biz sandıklara sahip çıkıyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu