Ekonomi

Immuneering hisse senedi hedefi Needham tarafından 15 dolara düşürüldü

Cuma günü Needham, Immuneering Corporation (NASDAQ:IMRX) için fiyat hedefini revize ederek bir önceki 20,00 $’dan 15,00 $’a düşürdü ve hisse senedi üzerindeki Al notunu korudu. Ayarlama, Immuneering’in ilaç adayı olan IMM-1-104 için Faz 1b verilerinin yayınlanmasını takip ediyor. Veriler, etki mekanizmasını (MOA) çeşitli seviyelerde doğruladı ancak tek başına etkinliği konusunda endişeleri artırdı.

IMM-1-104’ün Faz 1b deneme sonuçları, ilacın tedaviyle ilişkili ciddi advers olaylar (TRAE’ler) olmaksızın önerilen faz 2 dozu olan 320 mg’da güvenli bir şekilde uygulandığını gösterdi. Ayrıca, ilaç pERK inhibisyonu göstermiş ve yeni RAS mutasyonlarını önlemiştir. Bu olumlu sonuçlara rağmen, deneme katılımcılarında kısmi yanıt (PR) veya tam yanıt (CR) eksikliği dikkat çekmiştir.

Çalışma, hastaların %53’ünün en az bir lezyonda gerileme yaşadığını ve stabil hastalık (SD) vakaları olduğunu gösterdi; ancak PR veya CR gözlenmedi. PR ve CR’lerin olmaması, küçük örneklem büyüklüğü, katılımcıların üçte ikisinde kanserin ileri evre olması ve hastaların %82’sinde önceki tedavilere yanıt alınamaması gibi çeşitli faktörlere bağlanabilir.

Needham analisti, klinik öncesi verilere dayanarak ilacın daha erken tedavi basamaklarında, özellikle de immünoterapi sonrası NRAS melanom ve birinci basamak pankreatik duktal adenokarsinom (PDAC) için potansiyel etkinliği konusunda iyimser olduğunu ifade etti.

Bununla birlikte, modellerinde başarı olasılığı (POS), bugüne kadarki klinik verilerin önerdiği gibi, bir monoterapi olarak önemli etkinlik olasılığının azaldığını yansıtacak şekilde düşürülmüştür. Bu da Immuneering Corporation’ın hisseleri için 15,00 $ fiyat hedefinin revize edilmesine yol açtı.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu