İş

Hepsiburada, Deprem Bölgesinde 2 Yılda 10 Milyar TL Üretim ve Ticaret Hacmi Yaratacak

Türkiye’nin Hepsiburadası Uzun Vadeli Güçlendirme Sunuyor, ‘Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü’ Programını Başlatıyor

Hepsiburada Zelzele Bölgesi’nde 2 yılda

10 Milyar TL Üretim ve Ticaret Hacmi Yaratacak 

Hepsiburada, deprem bölgesinde kalıcı refahın tesisine katkı sağlamak amacıyla “Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü” programını başlatıyor.

Bölgedeki 10.000 KOBİ ve esnaf, Hepsiburada’nın teknoloji, ticaret, lojistik ve pazarlama olanaklarından iki yıl boyunca desteklenecek.

5 bin kadın girişimci ve kadın kooperatiflerine özel zemin verilecek.

Hepsiburada, bölgedeki üç ilde ‘E-ticaret İhtisas Merkezi’ kuracak.

Program kapsamında 120 bin kişiye istihdam sağlayacak Hepsiburada; 500 bin kişinin geçimine katkı sağlayacak.

İki yıl içinde bölgeden tüm Türkiye’ye ve dünyaya toplam 10 milyar TL’lik satış hacmi oluşturulacak.

Program ayrıca çocuklar, gençler ve aileler için eğitici ve sosyal temelleri de içermektedir.

Hepsiburada “Biz her zaman buradayız!” Bölge ekonomisine uzun vadeli takviye sözü veriyor.

Hepsiburada, 6 Şubat 2023 ve sonrasında meydana gelen depremlerden etkilenen 11 ilde sürdürülebilir ve kalıcı refahı desteklemek için “Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü” programını başlatıyor. Program KOBİ’leri, esnaf ve aile şirketlerini, kadın girişimcileri ve kadın kooperatiflerini desteklemekte; bölgenin e-ticaret ve lojistik kapasitesinin artırılması; Çocuklar ve ailelere yönelik eğitim ve sosyal desteğin yanı sıra istihdamı artırıcı hizmet ve faaliyetlerin bölgeye kaydırılmasını kapsar.

Türkiye’yi derinden etkileyen depremlerin başladığı ilk saatlerden bu yana tüm imkanlarıyla çok sayıda yardım çalışması yürüten ve ihtiyaç malzemelerini depremzedelere ulaştırmaya devam eden Hepsiburada, yaptığı yardımlarla bölgedeki üretici, girişimci, KOBİ ve esnafa destek olacak. tüm teknolojisi, lojistiği, satış ve pazarlama gücüyle bölge ekonomisinin yeniden ayağa kalkması için çalışmaktadır.

E-ticaret Siparişleri Desteklemeye Devam Ediyor

17 Şubat 2023’te uygulandı “Her Sipariş, Bir Destek”Hepsiburada projesi ile deprem bölgesinde faaliyet gösteren üretici ve kadın kooperatiflerinin yerel çalışmalarını hiçbir ticari amaç gütmeden, projeyi deprem bölgesindeki tüm iş yeri, üretici ve esnafın hizmetine açtı.

Hepsiburada, ilk etapta esnaf ve KOBİ’lerin deprem sonrası işlerini hızla toparlamasına destek olmak amacıyla bölgedeki iş ortaklarının tüm satış gelirlerini kesintisiz, kurulu olmayan ve süresiz işletmelere aktarıyor. Ayrıca satıcıların daha fazla müşteriye ulaşmasını sağlamak için, HepsiAds üzerinden her işletmeye özel reklam ve tanıtım desteği de sağlar. Bölgeden satış yapanlar, platformda işletmeleree-ticaret, satış ve pazarlama çevrimiçi eğitimlerda sunulmaktadır.

Ayrıca ilk etapta Hepsiburada’nın lojistik imkanları da seferber edilirken, depremzede satıcılara işçi alımı ve muhasebe konuları ile ilgili takviyeler yapılıyor ve Hepsiburada iş ortaklarının büyük kitlelerin kullandığı pazarlama uygulamalarının da hizmete sunulması için hazırlıklar yapılıyor. firmaları bölgedeki KOBİ ve esnafın hizmetine sunuyor.

Bölgeden Türkiye ve Dünyaya 10 Milyar TL Satış Hacmi

Hepsiburada’nın ‘Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü’ Programı kapsamındaBölgede e-ticaret yapmaya devam eden ve eklerle e-ticarete adım atmak isteyen toplam 10 bin iş ortağına farklı destekler sağlanacak ve tüm Türkiye için tasarlanacak. 2 yıl boyunca farklı ihtiyaçlar çerçevesinde özel kampanyalar başlatılacaktır.Destekler, işletmelerin ve esnafların teknolojik ve ticari kapasitelerine, departmanlarına, büyüklüklerine ve işletme yapılarına göre farklı düzeylerde verilecek. Hepsiburada, ‘Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü’ programı ile bölgeden yapılacak satışı 2 yılda 10 milyar TL’ye çıkarmayı hedefliyor.

120 Bin Kişinin İstihdamına ve 500 Bin Kişinin Geçimine Katkı

Bölgedeki üretici ve satıcıların çalışmalarını yapay zeka tabanlı teknolojilerle buluşturarak, Hepsiburada’nın bireysel ve kurumsal müşterileri ve özel kampanyalar ile. Platform satışlarında bölgenin yükü ve hacmi artacaktır.Hepsiburada, tedarikçilerden aldığı hizmetlerin bir kısmını bölgeye kaydırmanın yanı sıra bölgede e-ticareti artırmayı da hedefliyor. Destek ve yatırımların etkisiyle 120 bin kişinin istihdamına ve 500 bin kişinin geçimine katkısağlamayı hedefliyor.

3 İlde E-Ticaret İhtisas Merkezleri Kurulacak

Hepsiburada, bölgedeki e-ticaret ekosisteminin büyümesi ve gelişmesi ile küçük işletmelerin ofis, stok, lojistik, pazarlama, müşteri hizmetleri ve eğitim ihtiyaçlarına da cevap verecek. 3 farklı ilde kurulacak ‘E-ticaret İhtisas Merkezleri’ projesiuygulayacaktır.

İlk etapta depremden etkilenen işyerlerinin ofis, bilgisayar, ekipman ve servis ihtiyaçlarının karşılanması için hazırlıklara başlandı. Mobil ofislerin devreye alınması için çalışmalar devam ediyor.

İkinci adımda davet merkezleri, HepsiJet transfer merkezleri, iş ortaklarına yönelik ofisler, eğitim ve toplantı alanlarından oluşan E-ticaret İhtisas Merkezleri oluşturulacaktır. İhtisas merkezlerinde e-ticaret ekosisteminin farklı seviyelerinde eğitim, deneyim ve uzmanlık kazanmak isteyen gençlere fırsatlar sunulacak. Bu merkezler ile Bölgedeki ticaret ekosisteminin ortasında özel sektör, kamu, eğitim kurumları, üniversiteler ve STK’lar ile işbirliğinin güçlendirilmesiamaçlanmaktadır.

Girişimci Kadın ve Kadın Kooperatiflerine Destek

2017 yılından beri yürüttüğü Hepsiburada Girişimci Kadınlar için Teknoloji Gücü Programıaltındaki bölgeden 5 bin girişimci kadınlara takviye verecek.Platformdaki satıcı girişimci kadınlar ve kadın kooperatifleribeyin sarsıntısı nedeniyle Üretim ve tedarik süreçlerine devam edemeyenlere, başta depolama, paketleme ve kargo hizmetleri olmak üzere birçok hizmet ücretsiz olarak sağlanacak.Kadın girişimciliğini artırmaya yönelik faaliyetlerle kadınların ticari ve ekonomik hayata katılımı daha fazla ve Desteklenen esnaf ve işletme sahiplerinin yarısı kadınamaçlanmaktadır.

Hepsiburada’nın Lojistik Gücü Sahada Olmaya Devam Edecek

Güçlü lojistik kabiliyetleri ile deprem bölgesine gerekli takviyeyi ilk günden itibaren ulaştıran HH, bölgede zarar gören kargo ve nakliye operasyonlarını hızlı bir şekilde devreye sokar. epsiburada, bölgeye gerekli iş ve malzemeleri; diğer yandan da bölgedeki satıcı ve üreticilerin işlerini tüm Türkiye’ye ve dünyaya kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde ulaştırmaya devam edecektir.Hepsiburada’nın bölgedeki tecrübesi ve lojistik imkanları çerçevesinde depremde deposu hasar gören iş ortaklarına da depolama hizmeti verilecek.

Çocuklar, Gençler ve Aileler için Eğitim ve Sosyal Destek

Hepsiburada, bölgede hayata geçireceği sosyal sorumluluk projeleriyle depremden etkilenen çocuklara, gençlere ve ailelere destek olmaya başladı. Hepsiburada, kamu, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör paydaşları dahil olmak üzere afet bölgesinde yaşayan depremzedelere yönelik projeler geliştirecek; Beyin sarsıntısı sonrası sosyal pekiştirme, eğitim ve spor imkanları sağlayacaktır. Sarsılan Bölge’deki çocukların kitap, oyuncak ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için “Bir Gülüş Yeter” projesinin tüm faaliyetlerini 2 yıl boyunca uygulayacak.Hepsiburada’da ayrıca tüm Bölgede basketbol faaliyetleri ile çocuk ve gençler.sporla buluşacak.

Hepsiburada, önümüzdeki dönemde ‘Ticaret ve Teknolojinin Gücü Deprem Bölgesine’ programı kapsamındaki tüm adımları ve gelişmeleri içeren bilgi ve duyuruları, programın ekonomik ve sosyal etki analizlerini sistematik olarak paydaşlarıyla paylaşacaktır. , basın ve halk. Bu kapsamda bölgedeki faaliyetlere ilişkin bağlantılar ve bilgiler oluştukça devam ederken, konsolide Program faaliyetleri ve bölgedeki ekonomik ve sosyal etkileri üç ayda bir basın ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

pehlivankoyajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu