Teknoloji

Forza Horizon 5 için Yeni Güncelleme Birçok Hatayı Ortadan Kaldırıyor

 
Playground Games tarafından geliştirilen ve Kasım 2021’de Xbox Game Studios tarafından oyunculara sunulan açık dünya yarış oyunu Forza Horizon 5 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni yama oyunda yer alan birtakım meseleleri ve kusurları ortadan kaldırıyor. Bu sayede oyunculara daha sıkıntısız bir oyun tecrübesi sunulması hedefleniyor.
 
Forza Horizon 5 için yeni güncelleme oyunun kararlılığını iyileştiriyor
 
 
 
Yayınlanan yeni yama ile birlikte oyun içerisinde temel olarak beş ana sorun ortadan kaldırılıyor. Birinci olarak bu güncelleme ile birlikte Donut Media @Horizon öyküsünün 3. kısmında, kimi oyuncular için Speed Zone (Hız Bölgesi) aktif olmama sorunu düzeltildi. Yeniden birebir kıssanın 2. bölümünde bazı oyuncular otomobillerini yükseltirken Xbox Series S konsollarında çökme yaşıyordu. Yaşanan bu sorun ortadan kaldırıldı.
 
Öte yandan yeni yama 2000 Nissan Silvia Spec R araç modüllerinin yanlış görüntülenme sıkıntısını çözüyor. Tekrar birebir şekilde 2003 Nissan Fairlady Z aracının eksik görüntülenen modül görünümünü düzeltiyor. Son olarak oyuncular Super 7 gayretlerinde yer alan bir kusur – açık nedeniyle kendilerine daima olarak oyun içi kredi alabiliyordu. Bu sorun da ortadan kaldırıldı.
 
Oyunun şu anda standart sürümü Steam’de 599,00 TL’den satışta. Öbür sürümler ortasında yer alan Deluxe Edition 799,00 TL’den, Premium Edition ise 999,00 TL’den oyunculara sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu