Haber

CHP’li Tüzün Pazaryeri vatandaşlarla bayramlaştı

Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) –Pazaryeri İlçe Teşkilatı’nı İlçe Başkanı Metin Polat ve partililerle birlikte kutlayan CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, ilçede esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı.

Pazaryeri ilçesinde vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, ilçedeki bir konutun balkonunda solmuş bir Atatürk posteri gördü.

Pazaryeri ilçesinde Atatürk’e olan aşkını tazeleyen Tüzün, afişin asıldığı evde afişin yenilenmesi için aileye Atatürk afişi hediye etti.

“BAYRAM MESAFESİNDE DEĞİL, PAZARCI MİLLETLERİMİZLE HER ZAMAN BİRLİKTEYİZ”

Tüzün, basın mensuplarına yaptığı konuşmada vatandaşlara seslendi. Tüzün yaptığı konuşmada, “Bayramın ikinci günü olan Ramazan Bayramı’nın Pazaryeri ve Bilecik’te yaşayan tüm hemşehrilerime bolluk, rahmet, sağlık, esenlik ve huzur getirmesini diliyorum. Bu bayram vesilesiyle değil, hemşerilerimizin dertlerini, dertlerini bilen, her zaman yanlarında olduğumuz, var olan bütün meseleleri bilen biri olarak, geçirdiğim süre boyunca edindiğim bilgi ve tecrübeleri bayram tatili olarak kullanmak istiyorum. İktidar partisinin milletvekili olarak muhalefet partisinin milletvekili. Bu yönden baktığımız zaman tüm hemşehrilerime güvenim sonsuz. Bu güveni inşallah 14 Mayıs’ta sandığa yansıtacak olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, bayramınızı bir kez daha kutluyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.”

aralikhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu