Haber

Başkan Altay: “Destekleriyle her zaman yanımızda olan tüm Konya halkına teşekkür ediyorum”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri; Mustafa Hakan Özer, Latif Selvi, Mehmet Baykan, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan ve merkez ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Mevlana Türbesi, Türbeönü Çarşıları ve Tarihi Bedesten esnafını ziyaret ederek, esnafla bir araya geldiler. Vatandaşlar Cuma namazının ardından Kapu Camisi’nde bir araya geldi. bir araya geldi. Önder Altay, “Dualarıyla ve destekleriyle her zaman yanımızda olan, şehrimizin kalkınması ve kalkınması için çaba gösteren tüm Konyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kent merkezindeki esnafı ziyaret ederek Cuma namazının ardından Kapu Camisi’nde vatandaşlarla buluştu.

Mevlana Türbesi, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Hakan Özer, Latif Selvi, Mehmet Baykan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırcı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte. İstanbul ve Üçler Mezarlığı’nı ziyaret eden Önder Altay, Türbeönü Çarşıları ve Tarihi Bedesten Çarşısı esnafına da hayırlı işler diledi. Önder Altay ve protokol üyeleri daha sonra Cuma namazının ardından Kapu Camisi’nde vatandaşlarla buluştu.

“SEÇİM SÜRECİNİN KONYA’NIN ARKASINDAKİ BİR ŞEKİLDE GİTMESİNİ DİLERİM”

Ziyaretleri değerlendiren Başkan Altay, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın onayıyla Cumhur İttifakı’nın Konya Büyükşehir Belediyesi Lider adayı olarak açıklandım. Bugün bu mübarek Cuma günü, Konya’nın değerli isimlerini ve Hazreti Mevlana’yı Üçler Mezarlığı’nda ziyaret ederek programlarımıza başladık. Seçim sürecinin Konya’ya yakışır bir şekilde geçmesini diliyorum. ‘Güçlü bir Konya için bir adım daha’ diyerek yola çıktık. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Konya’yı başarılı kılan en değerli özelliği sarsılmaz birlik ve beraberliğidir. “Dualarıyla ve destekleriyle her zaman yanımızda olan, şehrimizin kalkınması ve kalkınması için çaba gösteren tüm Konyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise, “İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız Uğur İbrahim Altay tüm tecrübesiyle bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmek için yeni dönemde Konya’ya çok daha güzel eserler kazandıracaktır. “Tüm takıma başarılar diliyoruz” dedi.

MHP Konya İl Lideri Remzi Karaarslan, “Cumhurbaşkanımız Uğur İbrahim Altay’ın liderliğinde Konya’da birlik ve beraberlik var. Allah ona yolu açsın. “Cumhur İttifakı olarak 31 ilçenin tamamını alacağımıza inanıyorum” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, “Önemli olan hizmeti en iyi şekilde sunmak ve iz bırakmaktır. Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın bu izi bırakmaya başladığını düşünüyorum. Yeni dönemde Konya’ya hayırlı ve uğurlu bir beş yıl diliyorum. “Hizmetlerin şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi de şunları söyledi: “Burada hemşehrilerimizle buluşuyoruz ve umarım yeni dönemde milletimizin teveccühüyle bugüne kadar yaptıklarımızdan daha iyi hizmetler vermek üzere yola çıkmışızdır. İnşallah 31 Mart, yeni bir zaferi kutladığımız, yeni bir başlangıç ​​yaptığımız bir dönem olur. Başkanımız Uğur’a başarılar diliyoruz.”

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Niyetimiz saftır, halkımızın gönlüne girmek, hizmet etmek, Konya’yı daha üst seviyelere taşımaktır. Onun için biz Konya’nın gönlünden ‘bismillah’ diyoruz. İnşallah bu süreci en iyi şekilde tamamlayacağız ve yolumuza kaldığımız yerden güzel bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu