Haber

Amazon Türkiye duyurdu: Kargo teslimatlarında yeni dönem

Amazon Türkiye, üreticinin yeni paketinden uygun ürünleri, hiçbir ek paketlemeye gerek kalmadan, sadece adres etiketi ekleyerek teslim etmeye başladığını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, “Programımız, teslimatlarda kullanılan ekstra ambalajları tamamen ortadan kaldırmayı ve yalnızca ürünü korumak için gerektiğinde ekstra karton veya zarf kullanmayı hedefliyor.”

Amazon Türkiye, bu programa mutfak aksesuarlarından spor malzemelerine ve ofis malzemelerine kadar binlerce seçkin ürüne yer verdi. Eser, ek ambalaj olmadan yeni ambalajında ​​sevkiyata uygun ise, ödeme sırasında müşteriye işin “içinde ne olduğunu gösteren” bir ambalajda teslim edileceğine dair bir mesaj gösterilmektedir.

Siparişlerini gizlemek isteyen müşteriler, “Ek Amazon ambalajı olmadan gönderilir” onaylanan birçok ürün için açılır menüyü kullanarak “İçeriği gizle, Amazon ambalajında ​​gönder” seçeneğini tercih edebilirler.

Ek paketleme gerektiğinde, akıllı paketleme seçimleri yapılmasına yardımcı olmak için makine öğrenimine dayalı algoritmalar kullanılır.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu