Haber

Adana Büyükşehir Belediyesi binasında silahlı saldırıya uğrayan Özel Kalem Müdürü Samet Güdük hayatını kaybetti.

Ofisinde silahlı kişilerin saldırısına uğrayan Adan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük hayatını kaybetti.

OFİSİNDE SALDIRIYA ULAŞTI

Olay, Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi’ndeki Adana Büyükşehir Belediyesi binasında meydana geldi. İddiaya göre, belediyeye bağlı Halk Ekmek’te çalışan Mikail G., Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Vekili Samet Güdük ile görüşmek üzere işyerine gitti. Bir süre sonra aralarında tartışma çıktı ve Mikail G., yanındaki silahla Samet Güdük’ü yaraladı. Mikail G., Samet Güdük’ü vurduktan sonra belediye içinde birkaç kez havaya silahla ateş ederek binayı terk etti. Mikail G. daha sonra bölgedeki Korgeneral Şehit Erdoğan Çıtak Karakolu’na giderek teslim oldu.

Samet Güdük

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Samet Güdük’ü belediyenin hemen karşısındaki özel bir hastaneye kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Güdük kurtarılamadı. Güdük’ün naaşı, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

“BANA GELDİ VE ‘Karımla konuş’ diye yalvardı”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Samet Güdük’ün kaldırıldığı hastaneye geldi. Karalar, hastaneden çıktıktan sonra yaptığı açıklamada yaşananları şöyle anlattı: “İşe aldığımız biri, eşi onu evden kovdu. Gelip bana yalvardı, ‘Karımla konuş’ dedi, eşiyle konuştum. Konuşacağız. Karını işe al, adamı kovma, ben tuttum. Böyle bir şey aklımıza bile gelmiyor.” “Orada konuştu. Giderken ‘Özür dilerim’ deyip silkeledi. Personel olduğu için aramaya gerek yoktu. Personel olmasaydı zaten olurdu. Orada güvenlik önlemleri var ama sürekli bizim personelimiz çalışıyor o yüzden bir şey söyleyemem.”

ŞÜPHELİNİN İLK İFADESİ: BENİ ALDATTI

Evli ve 2 çocuk babası Samet Güdük’ü silahla vuran Mikail G., ilk ifadesinde “Beni dolandırdı, bu yüzden vurdum” dedi. Öte yandan MG’nin daha önce de havaya silahla ateş ettiği ortaya çıktı. MG’nin bu sahneleri sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Saldırgan ve Önder Karalar aynı karede…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu